Grattis till din nya köksmaskin – nu kan du hämta din kostnadsfria digitala kokbok
Registrera din köksmaskin hos oss så skickar vi en kostnadsfri digital startguide. Du får supportaviseringar när du behöver dem. Njut av att skapa!
Lär känna din köksmaskin med fällbart drivhuvud
Upptäck en värld av möjligheter! Låt din köksmaskin med fällbart drivhuvud och vårt utbud av spännande delar främja din kreativitet. Din nya köksmaskin levereras med en uppsättning delar som gör att du kan blanda, vispa och knåda.
Ställ in dig på perfektion
Köksmaskinen har flera inställningar för hastighet. Det ger dig full kontroll när du vill röra om långsamt, knåda eller vispa i hög fart.
Hastighet 1
För långsam omrörning, blandning, mosning och att använda i starten med alla blandningar. Använd den här hastigheten när du tillsätter mjöl och torra ingredienser i smet eller när du tillsätter vätskor till torra ingredienser. Använd inte hastighet 1 för att blanda eller knåda jäsdegar.
OMRÖRNING
Hastighet 2
För att blanda långsamt, mosa eller röra om något snabbare. Blanda och knåda jästdeg, tung smet och godis, börja mosa potatis eller andra grönsaker, fördela matfett i mjöl och blanda tunn eller stänkande smet (överskrid inte hastigheten 2 när du knådar jästdeg, annars kan blandningen skadas).
LÅNGSAM BLANDNING
Hastighet 4
För blandning av halvtjock smet, till exempel kaksmet. Använd den här hastigheten även för att blanda socker och matfett samt för att tillsätta socker i äggvitor för att göra maräng. Medelhastighet för kaksmet. Du kan också strimla tillagat kött med vispen.
BLANDNING, KNÅDNING
Hastighet 6
Använd den här hastigheten för medelsnabb vispning av tårtsmet, munkar och annan typ av smet. Hög hastighet för kaksmet.
KNÅDA, GÖRA KRÄMER
Hastighet 8
För att vispa grädde, äggvitor eller glasyr och frosting.
SNABBVISPNING, VISPNING
Hastighet 10
För att vispa mindre mängder grädde och äggvita eller för att vispa potatismos.
Snabbvispning