Vintercrostini med rostade vindruvor
Värm dig i vinter med dessa härliga crostinis toppade med rostade vindruvor – en explosion av smaker i varje tugga!
Vintercrostini med rostade vindruvor
Värm dig i vinter med dessa härliga crostinis toppade med rostade vindruvor – en explosion av smaker i varje tugga!
Redskap
Ingredienser
300 g röda vindruvor, kärnfria
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1/4 tsk svartpeppar
1/4 tsk salt
1/4 tsk färsk timjan, blad
150 g getost
6 skivor mörkt bröd
15 g valnötter, hackade
Steg för steg
Ta loss vindruvorna från stjälkarna och lägg dem på en bakplåt. Ringla över olivolja och balsamvinäger och tillsätt peppar, salt och timjan. Rosta i 20 minuter i en förvärmd ugn på 200 °C eller tills det börjar bildas blåsor på vindruvorna.
Sätt brödskivorna i brödrosten, välj önskad rostningsnivå och tryck på knappen för att rosta.
Skiva getosten i ca 0,5 cm tjocka skivor. Fördela på de rostade brödskivorna. Lägg vindruvorna på osten och toppa med lite hackade valnötter.