Vegansk vispgrädde
Det här är ett utmärkt mjölkfritt alternativ till vispgrädde. Kokosgrädden kan användas som topping på frukt, glass eller kall dryck.
Vegansk vispgrädde
Det här är ett utmärkt mjölkfritt alternativ till vispgrädde. Kokosgrädden kan användas som topping på frukt, glass eller kall dryck.
Redskap
Ingredienser
1 burk kokosmjölk
2 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
Steg för steg
Lägg en burk kokosmjölk i kylen i 24 timmar innan du börjar. Sätt in köksmaskinens skål och visp i frysen 15 minuter innan du börjar vispa grädden.
Öppna den kylda burken kokosmjölk och skeda upp den fasta grädden högst upp. Lägg den i den kalla skålen. Vispa på hastighet 8 tills det formas mjuka toppar.
Tillsätt florsocker och vaniljpulver och vispa på hastighet 8 i ytterligare en minut. Servera omedelbart.