Vårsallad
I det här receptet kombineras färska säsongsbetonade råvaror med knapriga nötter och krämig burrata.
Vårsallad
I det här receptet kombineras färska säsongsbetonade råvaror med knapriga nötter och krämig burrata.
Redskap
Ingredienser
16 minigurkor
2 squash
90 g pistagenötter
6 salladshuvuden gemsallad
200 g sockerärtor, blancherade
100 g edamamebönor
6 burrata
1/2 citron
2 msk olivolja
Steg för steg
Fäst Fresh Prep skivnings-/strimlingsdelen med skivningskniven fäst på köksmaskinen. Skiva minigurkorna och zucchinierna på hastighet 4.
Montera Fresh Prep skivnings-/strimlingsdelen med det grova rivningsbladet och hacka pistagenötterna på hastighet 4.
Skär gemsalladen på längden och lägg alla grönsaker på en salladstallrik. Lägg burratan ovanpå. Avsluta med att strössla över färskrivet citronskal och krossade pistagenötter, och ringla på lite olivolja.
Serveringstips: servera med bröd och valfri dressing.