Toast med kronärtskocka och ost
Unna dig en riktigt god toast med kronärtskocka där smält ost kompletterar den karakteristiska smaken av kronärtskocka perfekt.
Toast med kronärtskocka och ost
Unna dig en riktigt god toast med kronärtskocka där smält ost kompletterar den karakteristiska smaken av kronärtskocka perfekt.
Redskap
Ingredienser
250 g kronärtskockshjärtan
50 g färsk spenat
1.5 tsk salt
1 tsk peppar
2 vitlöksklyftor
240 g Racletteost (eller annan schweizisk smältost)
80 g Parmesan
2 msk honung
1/5 tsk chiliflingor
6 pitabröd
Steg för steg
Lägg kronärtskocka, spenat, salt, peppar och vitlök i matberedaren. Pulsera 3–5 gånger tills det är grovhackat. Tillsätt racletteost, parmesan, honung och chiliflingor. Mixa på hastighet 2 tills blandningen ser enhetlig ut.
Skär pitabröden längs mitten i två halvor. Fördela blandningen över bröden. Grilla i en stekpanna på medelvärme i 3 minuter på varje sida, tills brödet är gyllenbrunt och osten har smält.