Skip the navigation

Surdegsbröd med salladslök

KitchenAid Chef

Låt inte dina omatade surdegsrester gå till spillo. Var kreativ och vispa ihop några krispiga men ändå sega surdegspannkakor med salladslök.

sourdoughscallionpancakes thumbnail

Surdegsbröd med salladslök

KitchenAid Chef

Låt inte dina omatade surdegsrester gå till spillo. Var kreativ och vispa ihop några krispiga men ändå sega surdegspannkakor med salladslök.

Redskap

StandMixer
Förberedelser
5min
Tillagning
10min
Totalt
15min
Portioner
6
Svårighet
Enkelt

Ingredienser

450 g surdegsrest (omatad surdegsstart)

90 g vetemjöl

60 ml vatten

1.5 tsk salt

2 tsk bakpulver

1.5 tsk sesamolja

3/4 tsk chiliflingor

5 salladslökar

30 g gräslök

Steg för steg

  1. Blanda den omatade surdegen, mjöl, vatten, salt, bakpulver, sesamolja och chiliflingor i skålen till en köksmaskin med visp. Hacka örterna och tillsätt dem i skålen. Mixa på hastighet 2 tills allt har blandats.

  2. Hetta upp en lätt smord stekpanna på medelvärme och stek pannkakorna i ca 1 minut på båda sidorna tills de är gyllenbruna.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Upp till -30%

Det är dags att göra den till din med fantastiska erbjudanden på webbplatsen.