Smörkräm med kaksmak
Den här lyxiga glasyren av smörkräm med kaksmak kan avnjutas på muffins, kakor eller tårtor.
Smörkräm med kaksmak
Den här lyxiga glasyren av smörkräm med kaksmak kan avnjutas på muffins, kakor eller tårtor.
Redskap
Ingredienser
300 g rumsvarmt smör
360 g kakkräm av spekulatiuskakor
400 g florsocker, siktat
1/2 tsk salt
1 msk vaniljextrakt
Steg för steg
Lägg det rumsvarma smöret i skålen till köksmaskinen med flatblandaren monterad. Tillsätt kakkrämen och börja mixa på hastighet 6 tills blandningen är slät.
Tillsätt gradvis siktat florsocker och blanda noga varje gång du tillsätter mer. Fortsätt att blanda tills blandningen är jämn och fluffig.
Tillsätt salt och vaniljextrakt och blanda tills allt är väl blandat.
Om du vill använda smörkrämen på muffins lägger du krämen i en spritspåse och spritsar den på muffinsen. Om du vill kan du toppa dem med kaksmulor.