Rostad brioche med pistaschkräm
Blås liv i briochebrödet genom att rosta det lätt. Vispa under tiden ihop en smarrig kräm på vit choklad och pistaschnötter.
Rostad brioche med pistaschkräm
Blås liv i briochebrödet genom att rosta det lätt. Vispa under tiden ihop en smarrig kräm på vit choklad och pistaschnötter.
Redskap
Ingredienser
120 g pistaschnötter
75 g vit choklad
1/4 tsk salt
1/4 tsk vaniljextrakt
6 skivor briochebröd, brödet kan vara lite torrt
Steg för steg
Tillsätt pistaschnötter, vit choklad, salt och vaniljextrakt till en matberedare eller blender. Mixa tills blandningen är slät och skrapa vid behov ned den från kannans sidor.
Sätt briochebrödskivorna i brödrosten, välj önskad rostningsnivå och tryck på knappen för att rosta.
Bred pistaschkrämen på det varma brödet. Förvara resten av krämen i en förslutningsbar burk i rumstemperatur.