Skip the navigation

Rödbetsbröd

KitchenAid Chef

Imponera på dina gäster med dessa klarrosa minibröd bakade på bara fem ingredienser.

Import-Recipe - Beetroot breads

Rödbetsbröd

KitchenAid Chef

Imponera på dina gäster med dessa klarrosa minibröd bakade på bara fem ingredienser.

Redskap

StandMixer
Förberedelser
15min
Tillagning
18min
Totalt
33min
Svårighet
Enkelt

Ingredienser

500 g vetemjöl

300 ml rödbetsjuice

50 ml olivolja

2 tsk torrjäst

1,5 tsk salt

Steg för steg

  1. Tillsätt mjöl, rödbetsjuice, olivolja, torrjäst och salt i skålen till köksmaskinen med degkrok. Blanda på hastighet 1 i 8 minuter tills du får en jämn deg.

  2. Täck skålen med en ren handduk och låt jäsa i 60 minuter på en varm plats.

  3. Skär den jästa degen i 10 lika stora bitar och forma till runda bröd. Täck med en handduk och låt jäsa i 45 minuter.

  4. Pensla de jästa bröden med lite olivolja och strö över svarta sesamfrön.

  5. Grädda i 18 minuter på 180°C.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Upp till -30%

Det är dags att göra den till din med fantastiska erbjudanden på webbplatsen.