Pistagelatte
Den här islatten med pistage är en uppfriskande blandning av len espresso, krämig mjölk och en gnutta pistagenötter, perfekt för att svalka sig en varm sommardag.
Pistagelatte
Den här islatten med pistage är en uppfriskande blandning av len espresso, krämig mjölk och en gnutta pistagenötter, perfekt för att svalka sig en varm sommardag.
Redskap
Ingredienser
2 tsk pistagekräm
30 ml espresso
120 ml pistagenötter, krossade
120 ml mjölk, (eller annat mjölkalternativ)
Steg för steg
Tillsätt pistagekräm i en kopp.
Ställ koppen under kaffepipen på den helautomatiska espressomaskinen.
Välj "Caffe Latte"-alternativet, välj mjölk eller växtbaserad dryck och tryck på Start. Maskinen brygger espresson, ångar och häller automatiskt mjölken i koppen.
Avsluta genom att strö några krossade pistagenötter på toppen. Rör om så att smakerna blandas.