Redskap
Ingredienser
70 g tortillachips
70 g cheddarost
40 g majs, konserverad
1/3 rödlök
1/3 röd paprika
40 ml gräddfil
1/3 avokado
4 blad färsk koriander
Steg för steg
Lägg tortillachipsen på en bakplåt täckt med bakplåtspapper.
Fäst foodprocessordelen med strimlingsskivan på köksmaskinen. Vrid hastighetskontrollen till 4 och riv cheddarosten.
Strö cheddarosten jämnt över tortillachipsen. Tillsätt majsen. Grädda i 5 minuter på 180 °C (tills cheddarosten smälter).
Under tiden byter du ut strimlingsskivan på foodprocessordelen till tärningssatsen.
Skala löken och skär den i två halvor. Ta bort fröna från den röda paprikan och dela den i fyra delar. Ställ in hastigheten på 10 och tärna löken. Ändra hastigheten till 6 och tärna den röda paprikan.
Fördela grönsakerna jämnt över tortillachipsen. Servera med gräddfil, avokadoskivor och färsk koriander.
Servera omedelbart.