Müslibar
Gör en stor sats av de här müslibarerna och förvara dem i kylskåp tills du är sugen på ett nyttigt, sött mellanmål.
Müslibar
Gör en stor sats av de här müslibarerna och förvara dem i kylskåp tills du är sugen på ett nyttigt, sött mellanmål.
Redskap
Ingredienser
200 g medjooldadlar, urkärnade
75 g havregryn
10 g quinoapuffar
25 g pumpafrön
45 g torkade tranbär
45 g mandel, grovhackad
55 g mandelsmör
1 tsk salt
1 tsk kanel
30 g kokosolja, smält
Steg för steg
Finhacka dadlarna i en hackare eller matberedare. Lägg över i köksmaskinens skål och sätt fast flatblandaren. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda på hastighet 1.
Täck en bakplåt med bakplåtspapper. Använd baksidan av en mätkopp för att trycka ut barblandingen. Låt stelna i kylskåp i minst 3 timmar.
Skär barerna i önskad form och förvara i kylskåpet.