Skip the navigation

Maräng till pavlova

KitchenAid Chef

Den här marängen utgör en perfekt bas för en läcker Pavlova-dessert som kommer att imponera på familj och vänner.

Import-Recipe - Meringue for Pavlova

Maräng till pavlova

KitchenAid Chef

Den här marängen utgör en perfekt bas för en läcker Pavlova-dessert som kommer att imponera på familj och vänner.

Redskap

StandMixer
Förberedelser
15min
Tillagning
2h
Totalt
2h15
Portioner
4
Svårighet
Medel

Ingredienser

125 ml äggvitor

220 g strösocker

1/2 msk vitvinsvinäger

1 msk majsmjöl

Steg för steg

  1. Fäst trådvispen på köksmaskinen.

  2. Lägg äggvitorna i skålen till mixern. Dra hastighetsregleringsspaken till 8 och vispa tills de bildar styva toppar.

  3. Tillsätt sockret, en matsked åt gången.

  4. Vispa tills marängen ser blank ut.

  5. Tillsätt vitvinsvinäger och majsmjöl och blanda försiktigt.

  6. Med en stor sked skapar du en pavlovaform på en bakplåt med pakplåtspapper.

  7. Grädda i 2 minuter i en ugn som är 100°C. Låt den svalna helt i ugnen när den är gräddad.

  8. Servera med vispad grädde och färsk frukt.