Halloncheesecake med brownies
Kombinera två av de mest omtyckta efterrätterna – brownies och cheesecake.
Halloncheesecake med brownies
Kombinera två av de mest omtyckta efterrätterna – brownies och cheesecake.
Redskap
Ingredienser
3 ägg, rumstempererade
115 g smält smör
120 g chokladbitar
70 g vetemjöl
350 g färskost
265 g socker
125 g hallon
Steg för steg
Häll det smälta smöret och 200 g socker i en köksmaskinsskål med flatblandare.
Vrid hastighetskontrollen till 4 och vispa till att smöret är vitt och luftigt.
Tillsätt två ägg och blanda på hastighet 2 tills alla ingredienser har blandats.
Smält chokladbitarna på medelstark värme i mikron. Tillsätt den smälta chokladen i köksmaskinsskålen och vrid till hastighet 2.
Tillsätt mjölet och blanda på hastighet 2 tills alla ingredienser nätt och jämnt har blandats.
Fördela smeten jämnt över en bakform med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
Tillsätt färskost, ett ägg och 65 g socker i en köksmaskinsskål och blanda med trådvisp på hastighet 4.
Bred ut färskostsblandningen över chokladbrowniesmeten. Kombinera de två lagren med en gaffel med en uppåtgående sicksacksackrörelse.
Toppa smeten med hallon.
Grädda i 30 minuter i en förvärmd ugn på 180 grader. Låt svalna helt före servering.