Skip the navigation

Grunderna franska marängkakor

KitchenAid Chef

Vackra franska marängkakor som blir stjärnan på varje fest.

frenchmeringuecookies_thumbnail.jpg

Grunderna franska marängkakor

KitchenAid Chef

Vackra franska marängkakor som blir stjärnan på varje fest.

Redskap

HandMixer
Förberedelser
25min
Tillagning
1h
Totalt
1h25
Svårighet
Enkelt

Ingredienser

110 g äggvitor

1/4 tsk vinsten

1/4 tsk salt

190 g strösocker

Steg för steg

  1. Lägg äggvitor, vinsten och salt i en skål. Ställ in elvispen med 6 hastigheter på hastighet 3 och vispa i 4 minuter tills mjuka toppar bildas.

  2. Vrid till hastighet 2 och tillsätt strösocker gradvis.

  3. Öka hastigheten till 5 och vispa i 12–15 minuter tills mycket styva toppar bildas. Gnugga marängen mellan fingrarna för att kontrollera att allt socker har lösts upp.

  4. Flytta marängblandningen till en spritspåse med ett stjärnmunstycke på 1,5 cm.

  5. Täck en bakplåt med bakplåtspapper. Spritsa 4 cm breda maränger på bakplåtspappret.

  6. Grädda i 1 timme i förvärmd ugn på 100 °C.

  7. Låt vila i ytterligare en timme i ugnen innan du tar ut marängerna.

  8. Valfritt: Doppa marängerna i smält Ruby-choklad.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Upp till -30%

Det är dags att göra den till din med fantastiska erbjudanden på webbplatsen.