Grönkålspesto
Det här enkla pestoreceptet sätter twist på den klassiska basilikaversionen och ger en snabb supersås.
Grönkålspesto
Det här enkla pestoreceptet sätter twist på den klassiska basilikaversionen och ger en snabb supersås.
Redskap
Ingredienser
50 g grönkål
15 basilikablad
35 g parmesanost
5 g salt
1 msk citronjuice
35 g pumpafrön
2 små vitlöksklyftor
100 ml olivolja
Steg för steg
Lägg grönkål, pumpafrön, parmesanost, salt, vitlöksklyftor och citronsaft i den sladdlösa hackaren från KitchenAid.
Skruva fast locket och vrid hastigheten till 2. Tryck ned knappen Puls/On för att bearbeta ingredienserna tills de är grovt hackade
Tillsätt olivolja långsamt genom det lilla matarröret medan du blandar. Fortsätt bearbetningen tills du får rätt konsistens. Tillsätt mer olivolja om det behövs.