Glutenfria chokladproteinmuffins
Dessa veganska chokladproteinmuffins, fyllda av allehanda gott, är perfekta för en eftermiddagsfika eller frukost att med sig!
Glutenfria chokladproteinmuffins
Dessa veganska chokladproteinmuffins, fyllda av allehanda gott, är perfekta för en eftermiddagsfika eller frukost att med sig!
Redskap
Ingredienser
1 banan
300 ml havremjölk
200 ml kolsyrat vatten
100 g bönmjöl
80 g jordnötssmör
20 urkärnade dadlar
2 msk kakao
1 msk kakaonibs
2 tsk bakpulver
Steg för steg
Värm ugnen till 180 °C.
Blanda alla ingredienser förutom bakpulver och cacao nibs tills de är väl blandade.
Tillsätt bakpulver och cakao nibs och rör om igen på lägsta hastighet.
Dela upp blandningen mellan 10-12 muffinsformar i silikon.
Baka i 20-25 min.
Låt svalna helt innan ni äter dem.