Skip the navigation

Flammkuchen

KitchenAid Chef

Den här tyska flammkuchenpizzan är snabb att tillaga och är definitivt värd att prova!

Import-Recipe - Flammkuchen

Flammkuchen

KitchenAid Chef

Den här tyska flammkuchenpizzan är snabb att tillaga och är definitivt värd att prova!

Redskap

StandMixer
Förberedelser
15min
Tillagning
15min
Totalt
30min
Portioner
2
Svårighet
Enkelt

Ingredienser

100 g mjöl

1/2 tsk salt

62 ml vatten

1 msk olivolja

75 g gräddfil

1,5 smålök

75 g färsk och krämig bredbar ost

1,5 kvistar av rosmarin, finhackade

1,5 tsk honung

att smaka av svartpeppar

Steg för steg

  1. Häll mjölet och saltet i köksmaskinens skål. Forma en grop och häll i vatten och olivolja.

  2. Använd köksmaskinen med degkroken och blanda med hastighet 2 i fyra minuter. Degen är klar när den fjädrar tillbaka när du trycker på den.

  3. Lägg degen på en yta med mjöl.

  4. Kavla ut degen med en kavel tills den är ca tre millimeter tjock. Placera på en oljad bakplåt.

  5. Garnera degen med gräddfil, lökringar, krämig och bredbar ost och rosmarin. Ringla över flytande honung och tillsätt svartpeppar efter smak.

  6. Grädda i 15 minuter i en ugn som är förvärmd till 260 °C.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Upp till -30%

Det är dags att göra den till din med fantastiska erbjudanden på webbplatsen.