Enkel hotpot
Den här hotpot-grytan är lätt att anpassa och är en perfekt rätt att servera när du har vänner på middag!
Enkel hotpot
Den här hotpot-grytan är lätt att anpassa och är en perfekt rätt att servera när du har vänner på middag!
Redskap
Ingredienser
1/2 lök
1/2 msk olivolja
1/2 ingefära, finhackad
1 msk ostronsås
1/2 msk sesamolja
1/2 msk farinsocker
3/4 l köttbuljong
200 g ramen-nudlar
3 svamp
1 morot
1/2 röd paprika
4 buketter broccoli
6 sockerärtor
1 msk färsk koriander
100 g nötkött, tunt skivat
Steg för steg
Fäst Fresh Prep skiv-/strimlingsdelen utrustad med en grov strimlingskniv på köksmaskinen. Strimla löken på hastighet 4.
Värm olivolja i pannan och tillsätt löken. Tillaga tills den är genomskinlig.
Tillsätt finhackad ingefära, ostronsås, sesamolja och hårt packat farinsocker. Tillaga i en minut och tillsätt köttbuljong.
När buljongen kokar tillsätter du nudlarna. Ta bort nudlarna när de är klara.
Ta bort buljongen från spisen och sätt den på ett uppvärmningselement på bordet.
Fäst Fresh Prep skiv-/strimlingsdelen utrustad med skivningskniv på köksmaskinen.
Skiva svamparna och morötterna på hastighet 4.
Lägg alla grönsakerna i separata skålar och placera dem på bordet. Ställ nötköttet på bordet.
Låt gästerna ta maten själva och koka nötköttet och grönsakerna i den sjudande buljongen.