Coulis av röda bär
Förhöj dina desserter med den här coulisen av röda bär: perfekt för att hälla på cheesecakes, glass och pannkakor. Fäst reselocket på burken och ta med den på en sommarpicknick. Blanda med kolsyrat vatten och få en uppfriskande klunk när du är på språng.
Coulis av röda bär
Förhöj dina desserter med den här coulisen av röda bär: perfekt för att hälla på cheesecakes, glass och pannkakor. Fäst reselocket på burken och ta med den på en sommarpicknick. Blanda med kolsyrat vatten och få en uppfriskande klunk när du är på språng.
Redskap
Ingredienser
250 g jordgubbar, snoppade
100 g blåbär
125 g hallon
1 tsk apelsinblomsvatten
30 g honung
Steg för steg
Tvätta bären noggrant och tillsätt allt i den sladdlösa personliga blendern tillsammans med apelsinblomsvattnet och honungen.
Blanda på lägsta hastighet tills coulisen ser jämn ut. Sila igenom en finmaskig sil för att ta bort fröna.
Skruva på reselocket och kyl i kylskåpet i minst en timme.
Göra lemonad: tillsätt 3 msk coulis i ett glas fyllt med is och mineralvatten.