Skip the navigation

Ceviche

KitchenAid Chef

Ett enkelt recept att servera på sommaren som förrätt, med tortillachips eller med ris.

ceviche_thumbnail.jpg

Ceviche

KitchenAid Chef

Ett enkelt recept att servera på sommaren som förrätt, med tortillachips eller med ris.

Redskap

Blender
OrangeJuicer
Förberedelser
20min
Vila
8h
Totalt
8h20
Portioner
6
Svårighet
Enkelt

Ingredienser

6 limefrukter

3/4 röd chilipeppar $

20 g rödlök

3/4 tsk vitlöksolja

1 + 1/2 tsk salt

540 g färsk vit fisk

1 + 1/2 tomat

a handful mynta

150 g mango

Steg för steg

  1. Pressa limen på hastighet 6 genom att använda citruspressen.

  2. Kärna ur chilipepparn och hacka i små ringar. Tärna löken. Tillsätt chilipeppar, lök, vitlöksolja och salt i limejuicen. Riv ner limeskalet i skålen.

  3. Skär fisken i kuber om 1 x 1 cm och tillsätt i limejuiceblandningen. Blanda väl, täck skålen med folie och låt den stå och dra i minst 20 minuter och upp till 8 timmar.

  4. Innan servering ska du sila fisken men behålla saltlaken. Tärna tomat och mango. Finhacka myntan. Tillsätt dem i cevichen, kombinera och tillsätt lite överbliven saltlake efter smak. Servera omedelbart.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Upp till -30%

Det är dags att göra den till din med fantastiska erbjudanden på webbplatsen.