Cappuccino hemma
Traditionellt kaffe med skum och en lyxig konsistens. Fullända den sammetslena finishen!
Cappuccino hemma
Traditionellt kaffe med skum och en lyxig konsistens. Fullända den sammetslena finishen!
Redskap
Ingredienser
125 ml mjölk
1 mängd espresso
efter smak (valfritt) kakao- eller kanelpulver
efter smak (valfritt) socker
Steg för steg
Skumma mjölken till ett skum som har nästan dubbelt så stor volym som den ursprungliga mjölken, med hjälp av ångröret eller mjölkskummaren.
Gör en espresso i din favoritcappuccinokopp.
Häll den skummade mjölken i mitten av espresson.
Pudra över lite kakao- eller kanelpulver efter smak och servera. Tips! Använd havremjölk om du vill ha ett mjölkfritt alternativ.
Om du vill göra en Vanilla Bean Cappuccino tillsätter du vaniljstångspasta (eller extrakt) och socker i mjölken innan du skummar den.