Skip the navigation

Bellinigranité

KitchenAid Chef

Ta brunchen till nästa nivå med den här frostiga versionen av en klassisk Bellini.

Import-Recipe - Bellini Shave Ice

Bellinigranité

KitchenAid Chef

Ta brunchen till nästa nivå med den här frostiga versionen av en klassisk Bellini.

Redskap

StandMixer
IceShaver
Förberedelser
10min
Tillagning
30min
Totalt
40min
Portioner
2
Svårighet
Enkelt

Ingredienser

600 ml persikojuice

250 ml vatten

250 g socker

125 g persikor (färska eller frysta)

60 g persikopuré

Steg för steg

  1. Häll persikosaften över fyra isformar av plast. Frys i 24 timmar.

  2. Gör sirapen. Tillsätt vatten, socker, persikor, persikopuré och salviablad i en kastrull. Koka upp, sänk värmen och låt sjuda i cirka 30 minuter eller tills sirapen har samma konsistens som lönnsirap.

  3. Sila och låt svalna helt innan du häller över sirapen i en förslutningsbar flaska. Förvara i kylen.

  4. Ta ut persikojuiceispuckarna och lägg dem i KitchenAid-isskärardelen, vrid hastigheten till 10 och skär isen i en stor skål.

  5. Portionera ut persikojuicegranitén i glasen, toppa med Prosecco och ringla över lite persikosirap.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Upp till -30%

Det är dags att göra den till din med fantastiska erbjudanden på webbplatsen.